Palautusohjeet

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautettavien tuotteiden toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla pois lukien reklamaatiot. Palauttaessasi koko tilauksen saat hyvityksen myös alkuperäisistä postikuluista.

TUOTTEEN PALAUTUS

Jos haluat palauttaa tuotteen täytä palautuslomake. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, jotta voimme käsitellä palautuksen mahdollisimman nopeasti. Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta. Liitä palautuksen mukaan nimesi ja tilausnumero, jotta osaamme yhdistää palautuksen oikeaan tilaukseen.

REKLAMAATIO

Mikäli haluat reklamoida tuotteen, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse (info@hicca.fi). Kerro viestissä selkeästi mistä tuotteesta on kyse ja mikä tuotteessa on vikana. Liitä mukaan myös nimesi ja yhteystietosi sekä tilausnumero tai muu tieto mistä tuote on hankittu. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, olethan yhteydessä suoraan kuljetusyritykseen.

 

PALAUTUSOSOITE:

Bobo Company Oy / Hicca
Melkonkatu 16 A
00210 Helsinki

puh. 046 922 3171  /  info@hicca.fi

Jos sinulla on jotakin kysyttävää vaihtoon, palautukseen tai reklamaatioon liittyen, voit aina laittaa meille viestiä osoitteeseen info@hicca.fi. Autamme mielellämme!