HICCA

Hicca on suomalainen lastenvaatemerkki. Tavoitteemme on luoda laadukkaita, kestäviä ja turvallisia vaatteita, jotka ovat niin kivoja ja mukavia että ne löytävät tiensä vaatekaapista päälle mahdollisimman usein.

YOU ARE AWESOME!

Olet mahtava! Me HICCAlla uskomme että jokainen on upea juuri sellaisena kuin on. Siitä onkin saanut alkunsa toimintaamme kuvaava "You are awesome!" -slogan. Haluamme muistuttaa vaatteidemme käyttäjiä heidän ihanuudestaan aina HICCA-vaatteita pukiessa, siksi teksti löytyy myös niskalapuistamme.

REILUA JA TURVALLISTA

Oli kyse sitten reiluista ja eettisistä tuotanto-olosuhteista tai käyttäjälleen turvallisista materiaaleista, vastuullisuus toimii vahvana ohjenuorana koko tuotannossamme. Meille on tärkeää että tuotteemme ovat turvallisia käyttäjilleen sekä reiluja valmistajilleen. Tuotteemme valmistetaan kahdella tehtaalle Liettuassa. Kankaidemme alkuperämaa on Turkki ja niillä on Öko-tex sertifikaatti joka takaa ettei niiden tuotannossa ole käytetty vaarallisia kemikaaleja. Pyrimme myös käyttämään materiaalimme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti – tästä ovat hyvä esimerkki omasta leikkuujätteestämme valmistetut vauvojen tumput ja tossut sekä hiusdonitsit.

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA

HICCA-tuotteet suunnitellaan Suomessa, Helsingin Lauttasaaressa. Suunnittelun lähtökohtana on aina halu luoda vaatteita, jotka ovat niin kivoja ja mukavia päällä, että ne löytävät tiensä vaatekaapista käyttöön mahdollisimman usein.

YHTEISKUNTAVASTUU

Yrityksemme tekee yhteistyötä HOPE – Yhdessä & Yhteisesti Ry:n kanssa. Autamme vaatelahjoituksin vähävaraisia lapsiperheitä. Annetaan hyvän kiertää!
 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy ihmeessä lisää sähköpostitse: info@hicca.fi