Tietosuojaseloste

Voimassa 1.1.2019 alkaen

Rekisterin pitäjä:
Bobo Company Oy / HICCA (0127194-5)
Osoite: Melkonkatu 16 A, 00210 Helsinki, Finland
Puhelinnumero: 09 673 040

 

Oikeutemme kerätä henkilötietoja perustuu johonkin seuraavista:

Suostumukseen: Olemme saaneet suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn. Se on annettu meille kirjallisesti, suullisesti, sähköpostitse, verkkokaupan ostoksen yhteydessä tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. Suostumus oikeuttaa markkinointiin eli esimerkiksi uutiskirjeiden lähettämiseen asiakkaalle.

Sopimukseen: Olemme saaneet henkilötiedot verkkokaupan rekisteröitymisen tai ostoksen yhteydessä. Tässä tapauksessa henkilötietojen käsittely on välttämätöntä verkkokaupasta ostetun tuotteen toimituksen suorittamiseksi.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme ainoastaan sellaisia henkilökohtaisia tietoja, joiden käsitteleminen on tarpeen toimintojemme suorittamiseksi. Alta löytyy esimerkkejä keräämistämme tiedoista. Kerätyt tiedot riippuvat siitä, onko ne saatu verkkokauppatilauksien tai esimerkiksi uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä.

- Nimi, osoitetiedot, sähköposti, puhelinnumero, henkilötunnus
- Tilausten maksutiedot (ei korttitietoja)
- Osto- ja palautushistoria, toimituksia koskevat tiedot

Tietojen jakaminen

Jaamme tietojasi kolmansille osapuolille silloin kun se on välttämätöntä palvelun mahdollistamiseksi. Tietoja luovutetaan maksunvälittäjällemme (Checkout Finland Oy, 2196606-6) sekä käyttämillemme kuljetusyhtiöille, jotta saamme tilaukset toimitettua. Näissä tapauksissa sovelletaan kyseisten yritysten omia tietosuojakäytäntöjä.

Muut kerättävät tiedot

Verkkosivuillamme käytetään evästeitä, jotka parantavat palvelumme laatua. Käytämme myös Google Analyticsiä kävijätietojen analysointiin. Tällä tavoin keräämämme kävijätietoja ovat anonyymejä eikä niitä voida yhdistää henkilötietoihin.