HIC… OHO…

Hicca on suomalainen lastenvaatemerkki. Idea mallistosta ei syntynyt yhdessä yössä, mutta ajatus muuttui toiminnaksi kuitenkin hieman yllättäen ja pyytämättä – niin kuin kunnon Hiccan kuuluukin.

Hicca-brändin äiti on suomalainen Bobo Company Oy, jonka juuret ulottuvat lastenvaatekaupan historiaan yli 20 vuoden päähän. Me olemme nähneet läheltä alan myrskyt ja tyrskyt – hypet ja droppaukset. Hicca on siis syntynyt toiveista ja odotuksista, ripauksella villiä heittäytymistä. Suunnittelukynää on heilutellut nuori designerimme Nanne Kiesi.

 

 

Vastuu

Hicca-lastenvaate on aina huolella Suomessa suunniteltu ja ammattitaidolla ja eettisesti Euroopassa valmistettu; laadukkaista, kestävistä ja myrkyttömistä materiaaleista. Vastuullisuus on meille tärkeää ja iso osa koko konseptia. Tätä periaatetta seuraamme koko tuotantoprosessin läpi, aina leikkuujätteiden kierrätyksestä lopputuotteiden muovittomaan pakkaamiseen. Pienikin ekoteko on askel parempaan suuntaan.

 

Kaikki ei ole mustavalkoista

Ei kaikki, mutta paljon kuitenkin… Meillä mustavalkoinen on aina ajankohtainen. Toki vierailevia värejä ja printtejäkin nähdään, mutta musta on aina mukana, sanoivat trendikartat mitä tahansa.

 

Ympäri vuoden

Uskomme, että Hicca-vaate on niin helppokäyttöinen ja mukava, että se napataan päälle usein. Ei haittaa! Se kestää puurot, leikit ja pesut, eikä sen käyttö ole sidoksissa vuodenaikaan. Noudatammekin tuotannossa vain väljästi sesonkiajattelua, sillä uskomme, että loppuun asti mietitty tuote on meidän ilmastossamme käytettävissä ympäri vuoden. Hicca-lastenvaatteet tuotetaan piensarjoina käyttötarpeeseen.

 

Pitkää ikää

Hicca-vaate ilahduttaa käyttäjäänsä ja näyttää hyvältä pitkään. Se kiertää kodista toiseen ja siskolta veljelle. Siksi kaavoitukseen ja mitoitukseen on käytetty paljon aikaa ja sovitussessioita. Laadukkaat materiaalit, huolellinen ompelu- ja viimeistelytyö ovat meille itsestäänselvyys.

Iso osa tuotannostamme on unisex-malleja ja ne kasvavat yhdessä lapsen mukana. Lapselta toiselle kiertävä Hicca-vaate tuo iloa mahdollisimman monelle!

 

 

Ne joilla on, antavat niille, joilla ei ole

Yrityksemme tekee myös yhteistyötä HOPE – Yhdessä & Yhteisesti Ry:n kanssa. Autamme vaatelahjoituksin vähävaraisia lapsiperheitä.

Annetaan hyvän kiertää!

 

 

 

Hicca-tuotteilla on nyt myös suomalaisesta muotoiluista kertova
Design from Finland – merkki.

 

 

Jäikö joku askarruttamaan?
Kysy ihmeessä lisää sähköpostitse: info@hicca.fi